تولید کننده بویلر روغن داغ ، ساخت دیگ روغن داغ
تولید کننده بویلر روغن داغ ، ساخت دیگ روغن داغ
طراحی و ساخت بویلر روغن داغ
کاربرد بویلر روغن داغ و انواع آن
استفاده و طراحی بویلر روغن داغ، بسیار وسیع و گسترده است و در صنایع مختلفی نیز کاربرد دارد. از جمله این صنایع، میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- صنایع تولیدی مواد شیمیایی، شامل: حلال ها، چسب، رزین، مواد نفتی، رنگسازی، راکتوها، ماشین آلات پلیمریزاسیون و گرمایش اتوکلاوها.
- صنایع نساجی، رنگرزی و ماشین آلات تولید.
- صنایع چوب
- صنایع غذایی
- صنعت کاغذسازی
- صنعت تولید قیر
مزایای بویلر روغن داغ
- کار کردن در دمای بالا و فشار پایین
- ایمنی و اطمینان بیشتر
- عدم نیاز به تصفیه کنندههای آب
- کاربری آسان و کاهش گزینههای نگهداری
- عدم کاهش حرارت
- بدون یخ زدگی
- عدم ایجاد رسوب
- عدم خوردگی
- عدم احتمال انفجار در صورت رعایت دستورالعملها
- قابلیت نصب و راه اندازی آسان
- عدم نیاز به فضای زیاد
- کیفیت مطلوب و بالای متریال به کار رفته در آن
- سر و صدای کمتر در مقایسه با دیگهای بخار
- مدت زمان کمتر برای دستیابی به دمای مطلوب در مقایسه با دیگهای بخار
- بدون نیاز به انجام عملیات تصفیه و پیش تصفیه
- حجم کوچک به همراه قابلیت نصب و راه اندازی در فضاهای کوچک
- ضریب اطمینان بالا در طراحی بدنه و اجزای داخلی
- رعایت استحکام بالا
- ایمنی بالا
- عدم اتلاف حرارتی
- سهولت در نگهداری
انواع دیگ روغن داغ
با استفاده از دیگ روغن داغ دستیابی به دمای بالا در فشار کار پایین امکان پذیر می باشد. درجه حرارت کار بویلر روغن داغ معمولا بین ۱۵۰ الی ۳۰۰ درجه سانتیگراد می باشد. دماهای کار بالاتر مستلزم استفاده از متریال ، تجهیزات و روغن حرارتی مخصوص بوده و با توجه به خطرات و استهلاک بیشتر سیستم توصیه نمی گردد.
- دیگ های روغن داغ با توجه به پارامترهای مختلف به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند.از لحاظ نوع ساخت :دیگ های روغن داغ متناسب با ظرفیت و مشخصات طراحی به دو صورت افقی یا عمودی تولید می گردد که هر دو دارای معایب و مزایای مربوط به خود می باشد. معمولا از دیگ های عمودی بیشتر در ظرفیت های پایین و یا به دلیل محدودیت فضا استفاده می گردد. همچنین بویلرهای افقی معمولا دارای راندمان بالاتری می باشند.
از لحاظ نوع سوخت مصرفی:
گاز سوز ، گازوئیل سوز و دوگانه سوز. دیگ های روغن داغ بر اساس سوخت در دسترس در محل نصب به همراه مشعل گازسوز یا مشعل گازوئیل سوز یا مشعل دوگانه سوز (گاز و گازوئیل) یا مشعل سه گانه سوز ( گاز ، گازوئیل و مازوت) تولید می گردد.
از لحاظ تعداد پاس:
تک پاسه ، دو پاسه و سه پاسه. منظور از تعداد پاس جابه جایی سیال از ابتدا تا انتهای یک مبدل حرارتی میباشد. در صورتی که ورودی و خروجی مبدل یکسان باشد به آن دوپاسه گفته می شود و اگر سیال سه بار از مسیر مبدل عبور کند سه پاسه گفته می شود.
-
بویلر روغن داغ چگونه طراحی و ساخته میشود؟
برای ساخت بویلر روغن داغ، حداقل باید از سه پاس حرارتی جهت انتقال حرارت از روغن به گازهای مشعل دیگ بخار استفاده شود. مهمترین علت استفاده و ساخت بویلر روغن داغ، بهرهگیری از انرژی بیشتر و در عین حال کاهش مصرف سوخت است که چنین موردی در ادامه باعث کاهش هزینهها میشود.
ضمن اینکه برای کاهش مصرف سوخت باید سطح انتقال حرارت افزایش یابد. این فرایند، باعث بهره گیری بیشتر از انرژی میشود. برای انتقال حرارت از روغن به گازهای مشعل بویلر، حرارت باید در تمامی مراحل یکسان باشد.
عدم یکسان بودن حرارت باعث میگردد که روغن داغ در ادامه مسیر حرکت، متوقف شده و این امر خطرناک خواهد بود. در صورتی که دمای روغن به بیش از حداکثر دمای کاری مجاز آن افزایش یابد، به سرعت منجر به اکسیداسیون روغن و تشکیل لجن یا کک در سیستم و اسیدی شدن روغن میشود که این مورد در فاصله زمانی کوتاهی سیستم را از کار خواهد انداخت.
- در هنگام استفاده از بویلر روغن داغ باید دقت لازم را در نظر داشت و کلیه دستورالعلهای مربوط را انجام داد تا در حین کار مشکل و مسئلهای به وجود نیاید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.